Rabu, 20 Februari 2013

kotak doorgift sudah tersedia

untuk bahulu pecah 8


jom order bahulu beserta kotak. dengan harga yang berpatutan saya jamin anda akan puashati. boleh pilih mane2 mengikut pilihan hati. terdapat banyak pilihan kotak disediakan. tempahan bahulu bersama kotak hendaklah dibuat seawal 3 minggu sebelum tarikh majlis bagi memudahkan tempahan kotak dari suplier. tq..

54 ulasan:

  1. Kalu kotak saje brape harga.kalu skali ngan bahulu brape plok.quantity dlm 500.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bo bg email? sy bg detail. tq

      Padam
    2. Boleh bg saya harga bahulu + kotak utk 800pcs? email sy mira782006@yahoo.com

      Padam
  2. salam, boleh bagi details.. untuk tempahan sekitar 600?
    hoor1006@gmail.com .TQ:)

    BalasPadam
  3. Salam, boleh email kt sy jugak details harga bahulu skali dgn kotak? erm, kek marble xbuat ker? orientgirlz87@yahoo.co.uk

    BalasPadam
  4. salam..bole emelkan sy details harga bahulu pecah 8 + kotak..kuantiti 800pcs..emel aida712872yahoo.com..terima kasih

    BalasPadam
  5. opss silap emel aida71287@yahoo.com

    BalasPadam
  6. boleh emel saya untuk 300pcs dan kotak nak stail gambar no 2. hehehe noorharyatieameera@gmail.com

    BalasPadam
  7. salam. boleh email kan harga untuk bahulu kotak bg 500 kuantiti.. fatem_alyahya@yahoo.com. tq

    BalasPadam
  8. Salam.. blh emailkan harga utk baulu kotak utk baulu pecah 8? wannie2020@yahoo.com

    BalasPadam
  9. salam..boleh emailkan harga bahulu pecah 8 skali dengan kotak dalm 300 kuantiti?analuvvy_87@yahoo.com

    BalasPadam
  10. Salam.. boleh saya tau kedai puan kt mane n harga bahulu pecah lapan + kotak bertali?ni email saya, nurulfa_izah@yahoo.com

    BalasPadam
  11. berapa harga utk 500 kuantiti ? email sy meet_ms.nadya@Yahoo.com

    BalasPadam
  12. assalam...boleh email saya harga bahulu pecah 8 + kotak utk kuantiti 250? andiyana78@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pertanyaan saudari telah saya jawab di email andiyana78@gmail.com. Tq.

      Padam
  13. Salam... boleh emailkan saya harga tempahan bahulu pecah lapan skali dgn kotak utk kuantiti 500? asikin_86@yahoo.com.. TQ

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. As-salam,blh tlg email harga tempahan bahulu untuk 600 skali kotak.?
    hamizah.rahman@ymail.com

    BalasPadam
  16. salam.. boleh emailkn detailnya(kos, design dll) utk 600 kotak bahulu.. trima kasih..

    ridzuan_drpp@yahoo.com

    BalasPadam
  17. bole emailkan saya harga utk 300 biji bahulu pecah 8 pandan? noriza@mardi.gov.my

    BalasPadam
  18. Salam..boley pm harga kotak+bahulu 1000pcs

    BalasPadam
  19. salam..bole email kan quotatation untuk bahulu pecah 8 with kotak untuk 800 pcs?
    shayien@yahoo.com

    BalasPadam
  20. Salam..nak tanya.boleh bg details? kalau kotak +bahulu brape hrga per unit? kalau bahulu sahaja? quantity dlm 500..dan 1000 ---- > zbs88@yahoo.com

    BalasPadam
  21. Boleh emailkan saya baulu pecah 8 dgn kotak utk 800pcs..email sya eija_ali@yahoo.com

    BalasPadam
  22. oleh emailkan saya baulu pecah 8 dgn kotak utk 1000pcs pls reply segera..email nad_iranadira@yahoo.com

    BalasPadam
  23. boleh email bahulu pecah lapan beserta kotak brape harganya? email sy uk4741@yahoo.com

    BalasPadam
  24. boleh emailkan dekat saya harga untuk kuantiti 700 biji... untuk bahulu pecah lapan berserta kotak. juuismail33@gmail.com

    BalasPadam
  25. salam...boleh emailkan saya harge bahulu pecah 8 untuk kuantiti 800 pcs...

    -with kotak?
    -without kotak?

    ejeakhasma@gmail.com

    BalasPadam
  26. Salam, boleh pm saya harga bahulu pecah lapan. Quantiti 300 pcs.
    Harga utk bahulu saja berplastik dan bahulu dengan standard packing. TQ.
    mmkran@unifi.my

    BalasPadam
  27. salam..boleh pm harga bahulu pcah lpn..skali kotak 600-1000pcs
    ainun86@gmail.com.tq

    BalasPadam
  28. Salam, boleh email kt sy jugak details harga bahulu skali dgn kotak? TQ. iffahobaidillah@yahoo.com

    BalasPadam
  29. Salam, boleh emailkan sy detail price utk bahulu pecah 8 + box utk 500 pcs di email sy : edsya9@gmail.com

    BalasPadam
  30. Salam puan, emailkan detail harga utk bahulu pecah 8 + box utk 500 pax . at zareffue@gmail.com. mekasih kak.

    BalasPadam
  31. salam puan.
    emailkan kat saya detail harga bahulu pecah lapan + book utk 600...

    abdultahfiz@yahoo.com.my

    BalasPadam
  32. salam puan.
    emailkan kat saya detail harga bahulu pecah lapan +kotak utk 1000...

    atiqah.iqa90@gmail.com

    BalasPadam
  33. salam..boleh x email kan sy harga untuk bahulu siap dalam kotak dan yang belom dikotakkan..anggaran 1000pax. tq.. nyna8811@gmail.com

    BalasPadam
  34. Salam, blh x pm saya harga bahulu berinti, and bahulu pech 8, klu blh sy nk kotak skli. salmah_saharuddin@yahoo.com.my

    BalasPadam
  35. As Salam.. boleh bagi tau detail sikit kalau nak order bahulu pecah 8 dalam 1000pcs + kotak = berapa harga?

    BalasPadam
  36. salam. boleh tolong emailkan saya detail utk bahulu pecah 8 skali dgn kotak utk 1000 pcs. lagi satu nak tanya pada kotak tu blh tempah khas utk majlis ke? cthnya ada nama pengantin dan tarikh majlis. terima kasih. email add: cikayshaibrahim@hotmail.co.uk

    BalasPadam
  37. assalam.boleh emailkan sy untuk tempahan 3500 bahulu beserta kotak. sheema0507@gmail.com

    BalasPadam
  38. Salam puan, emailkan detail harga utk bahulu pecah 8 + box utk 450 pax at dielapc@yahoo.com

    BalasPadam
  39. Assalam, puan. Boleh emailkan sy detail harga utk bahulu pecah 8 + box utk 700 pax ke maruhaida@gmail.com

    BalasPadam
  40. Salam.
    Emailkan detail harga untuk bahulu pecah 8 + kotak untuk 1000 pcs ke suzanajasni@ymail.com
    Tq

    BalasPadam
  41. Sy nak tau harga utk 500 pcs skali dgn kotak.

    BalasPadam
  42. Salam.
    Emailkan detail harga untuk bahulu pecah 8 + kotak untuk 500 pcs ke alyasyia7499@gmail.com
    Tq

    BalasPadam
  43. Emailkan detail harga untuk bahulu pecah 8 tanpa kotak. KLu bungkus plastik brp harga yer.mezie_yk@yahoo.com

    BalasPadam
  44. slm..bole x emailkn quotation harga untuk tempahan bahulu pecah 8 sebanyak 600 kotak?

    BalasPadam
  45. Salam.
    Emailkan detail harga untuk bahulu pecah 8 + kotak untuk 500 pcs ke afiqismail05@gmail.com

    BalasPadam
  46. salam...boleh emailkan saya harge bahulu pecah 8 untuk kuantiti 1500 pcs...

    -with kotak?
    -without kotak?

    mhrbiz535@gmail.com

    terima kasih

    BalasPadam
  47. assalam..emailkan harga bahulu pecah 8 utk kuantiti 600pcs..

    - with kotak?
    - without kotak?


    norlailiza_chelah@yahoo.com

    tq :)

    BalasPadam
  48. salam, boleh sy tahu harga untuk 600 unit bahulu pecah 8 sekali dengan kotak.

    eizyanaa@gmail.com

    BalasPadam
  49. salam, boleh sy tahu harga untuk 500 unit bahulu pecah 8 sekali dengan kotak.email pada adikedu@yahoo.com

    BalasPadam
  50. boleh email saya harga kotak? sheril.norliana@gmail.com

    BalasPadam