Ahad, 21 Mei 2017

Al Salam Semua, sudah lama tidak update blog......tetapi bahulu masih kami buat macan biasa.....sapa-sapa yang nak oder bahulu, bolehlah menghubungi homemade bahulu 0137716372 atau 0173218851, in sha Allah kami buat yang terbaik untuk anda. Tak lupa juga tahniah Pasukan Bola Sepak Negeri Kedah Juara Piala FA 2017. Pulon kedah Pulon.....Pulon Kedah Pulon.....Pulon homemade bahulu......Pulon homemade bahulu..........

Jumaat, 24 Februari 2017

bahulu homemade

jom order bahulu dari homemadebahulu. gerenti puas hati. ramai customer repeat order...
jom cuci mata dgn kotak yang ada...



Selasa, 10 Januari 2017

Tahniah Faiz Subri Dinobat Pemenang Anugerah Puskas.

Tahniah Faiz Subri dinobat Pemenang Anugerah THE FIFA PUSKAS AWARD. Sempena Tahun Baru 2017 kami di homemade bahulu terus berusaha dalam memenuhi tempahan bahulu daripada kami dengan sebaiknya. Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan kami. Kami berpengalaman lebih daripada 7 tahun dalam mengusahakan bahulu. Untuk maklumat lebih lanjut sila hubungi/sms/wshp kami di homemade bahulu, 013-7716372 atau 017-3218851.....ingat bahulu...ingat homemade bahulu.

Rabu, 17 Ogos 2016

bakal pengantin baru DMS360 auuummmm dan doorgift bahulu

assalam,

terima kasih kerana sudi menjengah blog kami..

untyk makluman uolls selain drpd kepakaran menyediakan doorgift bahulu, kami juga pakar dalam merawat kulit muka...
hasilnya lebih natural,
cerah 2 tona dari asal
lebih glowing..
lebih flawless..
kerana ia bebas bahan kimia
tiada hidrokunoin...
telah diluluskan KKM..






saya telah menggunakannya dan banyak lagi testimoni yang boleh dilihat dalam DMS FAMILY HQ.

mata semua pasti teepegun ke arah anda raja/ permaisuri sehari..




Ahad, 14 Ogos 2016

sukan olimpik 2016... jgn lupe bahulu olimpik

wow! sekarang tgh sukan olimpik. duk depan tv le kiter...


sambil2 cicah bahulu ngn tea o ke nescafe o ke... memang best..


minggu lepas selesai 3 even perkahwinan

terima kasih kartika yang wat majlis di stadium tertutup terengganu
dan fatin di noor arfa batik..

selamat pengantin baru..

ikhlas dari homemade bahulu.










Ahad, 31 Julai 2016

masih mood raya bersama bahulu

Alhamdulillah..

walaupun masih dalam mood raya, kami bertungkus lumus membakar bahulu utk customer.

terima kasih kepada sis yang duk di jeram, manir




Isnin, 25 Julai 2016

dah stat baking.... bahulu

kiter dah 20 hari raya... sekejap aje kan.? kami pun beraya dengan bahulu..
Alhamdulillah uolls order tidak kira masa. wAlaupun kesihatan agak terjejas pada minggu lepas, Allah beri izin utk siapkan amanah yang diterima.

terima kasih fadillah dari guntong setiu dan pn dari gong badak yang repeat order selepas order mei yang lepas.

ikhlas dari homemadebahulu2u.



Rabu, 13 Julai 2016

selamat hari raya

kami di homemadebahulu ingin mengucapkan selamat hari raya. maaf zahir & batin. kepada customer yg pernah order terima kasih di atas sokongan dan kepercayaan anda. sebarang maklumbalas boleh diberi sbg penambahbaikan kepada mutu produk n servis.  kepada yang sudi membaca blog ini juga setinggi_tinggi penghargaan kerana masa yg anda luangkan sgt berharga.

kepada yg masih teragak2 meh kiter jumpe. boleh rasa sampel percuma. tp kene maklum awal la. kang dtg kedai tutuple pulak.

p/s tempahan untuk raya haji telah ditutup ye..

ikhlas daripada kami di

#homemadebahulu
#dealersahdms360






Khamis, 16 Jun 2016

dms 360

assalamualaikum

arini k ida sah jadi agen dms 360.
uolls yg duk area terengganu khususnya n luar terengganu amnya boleh wat date ngn k ida. ajak la pasangan @ family. sambil2 nak order bahulu boleh tanya pasal produk dms ni yang sgt aummm.. heh! in sha Allah uolls berpuashati.

ikhlas dari homemadebahulu.

Isnin, 6 Jun 2016

Ramadhan al mubarak...

Alhamdulillah kita diberi kesempatan bertemu bulan Ramadhan Al mubarak. kami di homemade bahulu berehat selama sebulan dr tempahan ( x de tempahan pun) hi! hi!.
jika anda berminat untuk tempah sebelum raya, tempahan hanya dibuka untuk tempahan bahulu cermai shj.

layan gambar2 di bawah. tempahan sebelum ramadhan menjengah.

2 customer ini memberi kejutan kpd kami kerana kedudukan dan pangkat yg ada tidal diletak didepan sms berurusan.

terima kasih kepada dato'bakri dan datin siti dari bukit istana kuantan

terima kasih kpd YB dari besut.

terima kasih special buat repeat customer dari setiu. untuk jamu anak2 tahfiz.




Selasa, 31 Mei 2016

DMS 360

assalamualaikum

entri kita hari ni lain skit.
pada semua wanita2 yang membaca entri ini terutamanya bakal2 pengantin, k ida nak membantu anda untuk dapatkan wajah licin beeseri.

 eh! k ida ni kan wat bahulu je.
ye uolls. sbb slalu kene panas oven kulit k ida jd lebih kusam. k ida pun bukan jenis yg rajin nk maintenance muka.

tp Alhamdulillah hati ni terdetik nk cuba produk dms 360. Rasa syukur sgt. hari2 nk selfie muka sendiri.

 sapa2 berminat boleh roger k ida. k ida wassap details.

p/s kita kongsi rahsia kecantikan x pe kan. untuk diri sendiri juga.

sebelum


selepas

Isnin, 30 Mei 2016

tempahan raya haji 2016 telah ditutup.

adalah dimaklumkan kami di homemadebahulu tidak lagi menerima tempahan utk raya haji bermula 11hb hingga 17 september 2016. tempahan telah ditutup
 harap maklum

cuti sekolah telah bermula ....

Wow!seronok adik2 cuti sekolah dah bermula. tp yg paling seronok bila tengok bunga manggar ade di mana2. maknanya byk juga masjid yg sedang dibina.
kami pun tumpang rezeki orang yang kawin. Alhamdulillah..
terima kasih kepada
customer dari kuala bekah,  kak siti dari tembila, besut, faizal dari kg serada baru, syazwani dari tmn pahlawan permaisuri setiu dan kak dari pasir puteh kelantan.
layan gambar2 yg ada.